Gala Djst BistritaEvenimentul  “Gala Djst Bistrita ”  s-a desfasurat in  21 decembrie la Sala Polivalenta din orasul nostru . Evenimentul a avut ca  scopul  evidentierea  efectele implicarii in cadrul comunitatii a voluntarilor bistriteni.        In acest sens a fost ales cate un  voluntar  din fiecare organizatie ( asociatie sau fundatie ) care au avut o activitate reprezentativa in  ultimele 24 de luni in cadrul  acestor Asociatii.

Multumim doamnei consilier Monica Socaciu pentru invitatie si pentru sustinerea de pe parcursul anului 2010. Speram intr-o colaborare fructuoasa si  pe  parcursul anului acesta .

Gala Voluntarului Impact 


       Evenimentul  “Gala voluntarului Impact ” are scopul de a evidentia efectele implicarii in cadrul comunitatii a voluntarilor nostri. In acest sens au fost alesi 40 de voluntari care au avut o activitate reprezentativa in  ultimele 24 de luni in cadrul Asociatiei. Prin interventia acestor voluntari, am putut observa vizibil cum prin actiunile noastre acestia au descoperit implicarea  in comunitate si astfel aducand o schimbare aparte a comunitatii in care traiesc.


       Nu am fi putut  realiza aceste lucruri fara devotamentul membrilor, sustinerea partenerilor si a sponsorilor dar mai ales fara implicarea voluntarilor. Astfel, cu aceasta ocazie dorim sa acordam recunoasterea comunitatii si celor mai implicati tineri voluntari.Data desfasurarii :   5 Decembrie 2011


Sponsori : in curs