1310653.jpg

I . Despre Noi  .......  Fila de Istorie ...


Asociatia Impact Bistrita fost infiintata in februarie 2009.

Este  o alternativa la proiectele pe care le faceam deja...si este o modalitate de a pune in practica ideile multe si pline de culoare pe care le avem .

  Restul istoriei o scriem din acest moment :)


II. Cum poti sa ajuti ? 

1024x1024-1419025.jpg

1. Prin intermediul prevederii 2% din Codul Fiscal , contribuabilii persoane fizice au posibilitatea să direcţioneze 2% din impozitul pe venit către o entitate nonprofit înfiinţată conform ordonanţei 26/2000 cu privire la asociaţii şi fundaţii. Normele metodologice pentru direcţionarea a 2% din impozitul pe venit au fost publicate în Monitorul Oficial Nr. 115 din 15 februarie 2007.

Dacă doriţi, puteţi să direcţionaţi cei 2% către organizaţia noastră.

Banii dumneavoastra vor fi folosiţi pentru întrajutorarea tinerilor  aflaţi în dificultate şi familiilor acestora. Mai multe detalii : la sectiunea "Campania 2 la suta "


III. Fii alaturi de noi ! Donează periodic !


 

1024x1024-1419032.jpg


Dacă doreşti să sustii cu adevarat  organizaţia noastra  şi să ajuţi tineri din programele noastre, ai posibilitatea de a face donaţii periodice lunar, trimestrial sau anual, utilizând următoarele metode:  • dacă aveţi acces la un program de „internet banking” puteţi face donaţii direct de pe cartea dumneavoastră de credit în contul menţionate mai jos;
  • puteţi transmite prin mandat poştal, completat cu datele de mai jos ale Asoiatiei Impact, cu menţiunea "donaţie";
  • puteţi să depuneţi la ghişeu, la bancă;
  • dacă doriţi să-i înmânaţi personal, puteţi să ne contactaţi direct la sediul noastru, unde veţi primi chitanţă justificativă în schimbul sumei de bani;
Cont pentru donaţii în leI :

C.I.F : 25308368

Cont : RO 89 BTRL 0060 1205 N 59700 Banca Transilvania Bistrita


IV. Vrei să donezi  produse ? Caută-ne ! 

1024x1024-1419069.jpg


Puteti sa donati  din produsele companiei dumneavostra : haine, alimente, rechizite sau orice credeti ca este de folos tinerilor defavorizati .

 

 
Vom decide impreuna
cum să folosim produsele cu care puteţi veni în sprijinul acestora .
asociatiaimpact@gmail.com
Sediu : Strada Alba Iulia  nr 2b, demisol, camera 1 

 


 

1024x1024-1419047.jpgDacă sunteţi factor de decizie într-o companie, sponsorizaţi una din acţiunile noastre, iar suma oferită vi se poate deduce din impozit. Agenţii economici pot decide ca o parte din impozitele lor să ajute tinerii 

 


 

 Ce trebuie să faceţi?

 

Încheiaţi un contract de sponsorizare cu Asociatia Impact Bistrita  şi vă deduceţi 20% din impozitul pe profit datorat statului, în limita a 3‰ din cifra de afaceri a companiei.

Viraţi suma în contul nostru şi specificaţi activitatea pe care doriţi să o sprijiniţi. În urma folosirii sumei donate, veţi primi un raport asupra modului în care banii dumneavoastră au fost cheltuiţi şi al impactului pe care l-au avut în viaţa tinerilor pe care îi sprijinim .


 

Care sunt avantajele dumneavoastră ca angajator?

 

Aveţi controlul asupra unei părţi din banii pe care îi datoraţi statului. Puteţi astfel decide ca 20% din impozitul pe profit, în limita a 3‰ din cifra de afaceri a companiei, să fie folosiţi cum decideţi dumneavoastră.

Numele societăţii pe care o conduceţi va apărea în Raportul Anual al Asociatiei Impact, ce va fi postat pe site-ul nostru si va fi tipărit în cateva sute de exemplare şi distribuit partenerilor.

Această sponsorizare este un mijloc de motivare a angajaţilor, care pot astfel să simtă că societatea pentru care lucrează este responsabilă din punct de vedere social şi se implică în viaţa comunităţii.

Codul Fiscal prevede că dumneavoastră puteţi să decideţi asupra modului de folosire a unei mici părţi din impozitul pe care îl datoraţi statului. Dacă doriţi să sponsorizaţi o activitate a noastra sau aveţi nevoie de mai multe informaţii referitoare la sponsorizări, contactati-ne.


 

Extras cod fiscal Cap.III, Art.31

 

(4) Contribuabilii care efectuează sponsorizări şi/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor legii privind sponsorizarea şi legii bibliotecilor, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiţii:
   a) sunt în limita a 3‰ din cifra de afaceri;
   b) nu depăşesc mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat
1024x1024-1659473.jpg
   1.1.  Raport  narativ 2o1o                         1.2. Raportul financiar 2o1o - Bilant contabil

                       1.3.  Proiectie narativa si financiara  2o11